Switched to Newsdemon, now can't post requests?

Forum for NewsDemon Discussion and Support. Monitored by representatives from newsdemon.com

Switched to Newsdemon, now can't post requests?

Postby StrangeLove » Fri Oct 26, 2018 11:46 pm

Any idea what's going on with newsdemon? I've been posting minor requests with different news providers for 20 years but no matter how I try, can't now I'm switched to newsdemon.

Thanks
StrangeLove
Occasional Contributor
Occasional Contributor
 
Posts: 30
Joined: Mon Apr 04, 2011 2:07 am

Registered Newsbin User since: 02/08/13

Re: Switched to Newsdemon, now can't post requests?

Postby Quade » Fri Oct 26, 2018 11:58 pm

Some servers require you to turn posting on in their control panels. Some servers don't accept posting at all. What the actual error that Newsbin reports?
User avatar
Quade
Eternal n00b
Eternal n00b
 
Posts: 43281
Joined: Sat May 19, 2001 12:41 am
Location: Virginia, US

Registered Newsbin User since: 10/24/97

Re: Switched to Newsdemon, now can't post requests?

Postby StrangeLove » Sat Oct 27, 2018 2:01 pm

Thanks for the reply, I'm not sure it's been awhile since I tried. I was asking for support on something else and saw you guys had a forum for NewsDemon. I hope your right about turning it on, somewhere. Will check into it, thanks again.
StrangeLove
Occasional Contributor
Occasional Contributor
 
Posts: 30
Joined: Mon Apr 04, 2011 2:07 am

Registered Newsbin User since: 02/08/13


Return to NewsDemon

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron